Radu Banciu a afirmat, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, că schimbul de replici dintre partide, în contextul acestei epidemii de coronavirus, nu e decât un alt joc politic mizerabil. Altfel, acestora nu le pasă de sănătatea oamenilor.

Dacă le-ar fi păsat, ar fi construit măcar un spital sau ar fi avut grijă ca românii să primească măști gratis, mai ales că purtarea acestora a devenit obligatorie odată cu instituirea stării de alertă.

Loading...

Radu Banciu, despre „jocuri politice mizerabile electorale” în timpul epidemiei de coronavirus

Jurnalistul B1 TV a susținut că schimbul de replici dintre partide nu e decât un joc politic mizerabil pentru oamenii ușor de manipulat. Altfel, interesul real pentru sănătatea românilor nu există.

„PSD i-a răspuns obraznic președintelui Iohannis. Vă spuneam ieri, după metoda croată, ”hai să încercăm să profităm un pic de pandemie”, PSD pare acum să fie mai rebel. Ei sunt cu mitingurile, ei sunt cu ”nu purtați măștile”, ei sunt cu ”nu vă supuneți”, ei sunt cu nerespectarea carantinei și a izolării. Atenție! PNL ar fi fost în această situație, dacă era doamna Dăncilă sau oricine din PSD la Putere. Astea nu sunt decât jocuri politice mizerabile electorale pentru oameni care pot fi manipulați. Unde poți manipula mai ușor, decât într-o țară prost informată?

Deci să nu cumva să-i considerați pe ei acum salvatorii patriei. Ei fac asta pentru că au deasupra lor pe unii care încearcă să aplice regulile europene. Klaus Iohannis, dacă era în Opoziție, mârăia el: ”prea multă legislație, prea multă birocrație, oamenii prea sunt ținuți, să mai dăm drumul la lesă, că ne-a lăsat urme”.

PSD ar fi fost atunci plin de vehemență și ar fi spus: ”nu se poate, noi respectăm legea”. Acum că nu mai sunt la Putere, ei sunt de partea noastră”, a afirmat jurnalistul, citat de B1tv. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.