Presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, deputatul USR Iulian Bulai, reclama cenzura la Radioul Public, sustinand ca toate actiunile ministrilor sunt ignorate, indiferent de partidul din care provin, in schimb s-a prezentat opinia Gabrielei Firea despre liberalizarea pietei energetice.

”O institutie parazitata de PSD de sus pana jos”, afirma Bulai care sustine ca este nevoie de reforma si in cadrul radioului care trebuie sa informeze, nu sa saboteze.

Loading...

”Radioul Public sau SRR (Societatea Romana de Radiodifuziune) are ca scop informarea publica. Informare nepartizana si nestingherita politic. Radioul Public este departe de acest ideal. A ramas o portavoce PSD, care acum saboteaza campanii nationale in plina pandemie si nu informeaza populatia despre reformele pe care vrea sa le faca actualul guvern”, a scris, vineri seara, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta afirma ca Radio Romania Actualitati nu a prezentat absolut nimic, vineri, de la dezbaterea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe tema campaniei de vaccinare.

”Nu s-a dat nimic pe postul national. Scopul radioului este sa informeze. Sa transmita chiar in direct aceasta dezbatere. Sabotare totala”, a mai scris Bulai.

Acesta a facut referire si la anuntul ministrului economiei ca a gasit salarii de zeci de mii de lei in institutii publice.

”Claudiu Nasui a propus plafonarea acestor salarii si crearea unui sistem corect de salarizare. E plin internetul cu stirea asta. Radioul Public nu a dat nimic, nici despre cele gasite in institutiile din subordine, si nici despre reforma propusa. Sabotare pe fata. Radioul public face cenzura. Aproape nimic despre activitatea ministrilor UDMR. Situatie similara si fata de activitatea ministriilor PNL.

Radioul Public a facut, in schimb, stire cu opinia Gabrielei Firea despre liberalizarea pietei energetice. Asa arata o institutie parazitata de PSD de sus pana jos. O institutie care nu isi mai justifica existenta daca nu este reformata si nu revine la scopul ei initial – informarea fiecarui roman, in casele si masinile unde se asculta acest radio public. Avem nevoie de reforma si aici. Menirea Radioului Public este sa informeze, nu sa saboteze diseminarea informatiilor publice”, a mai scris Bulai pe Facebook.

Acesta afirma ca, in momentul in care va incepe sesiunea parlamentara vor fi dezbatute rapoartele de activitate ale SRR.

”La ce prestatie are acum aceasta institutie, nu am nicio indoiala ca vor fi respinse. SRR are nevoie de aer proaspat. Respectele mele merg spre jurnalistii integrii care rezista acolo, in ciuda acestei retele de cenzura de tip comunist instalata la SRR”, a mai scris deputatul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.