Serena Williams se pregătește pentru turneul de la Roma, transmis în direct pe Digi Sport, unde va juca direct în turul doi cu învingătoarea partidei dintre Laura Siegemund și Nadia Podoroska.

Jucătoarea americană nu a mai participat din 2015 la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac şi se speculează că în acest an ar fi lipsit tocmai din cauza relaţiei reci cu omul de afaceri român, potrivit Digi Sport. 

Serena Williams l-a ironizat pe Ion Țiriac înaintea turneului de la Roma

La conferința de presă organizată înaintea turneului, jucătoarea americană a fost întrebată de ce a refuzat participarea la turneul de la Madrid și dacă remarcile făcute de Ion Țiriac au influențat-o în vreun fel.

”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu. Încă e…”, a declarat Serena, citată de Eurosport, la conferința de presă, lăsând loc pentru interpretări.

Ion Ţiriac a împlinit duminică 82 de ani, iar Serena a părut că ţine să vorbească despre vârsta înaintată a miliardarului, dar şi ea a ajuns la 39 de ani şi încă se află pe teren.

Ion Țiriac a sfătuit-o pe Serena Williams să se retragă

O declarație făcută de Ion Țiriac (81 de ani) la TVR a încins spiritele în tenisul mondial. Omul de afaceri a afirmat că Serena ar trebui să se retragă, iar în scurt timp a primit o avalanșă de răspunsuri ironice de la soțul americancei, Alexis Ohanian.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Soţul Serenei a făcut şi el declaraţii urâte despre Ţiriac

Soțul americancei, Alexis Ohanian, l-a atacat pe afaceristul român și a folosit cuvinte dure la adresa acestuia.

După victoria obținută de americancă în fața Simonei Halep în sferturile de la Australian Open, Alexis Ohanian a scris pe Twitter: „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.