Prezent la podcastul “Acasă la Măruță”, psihologul Cristian Andrei a vorbit despre iubire, despre relații, despre modalitățile prin care se poate cineva împăca mai bine cu propria persoană.

Una dintre cele ma interesante întrebări la care a avut un răspuns și mai interesant este “Care este cea mai mare minciună pe care o spun bărbații?”

Cristian Andrei: „Cea mai mare minciună pe care o spun bărbații e “te iubesc”. Pentru că bărbații nu iubesc ca femeile. Femeile simte această iubire ca fiind o aparteneță, o exclusivitate. Femeia iubește extrem de frumos. Femeia iubește și mersul bărbatului, și prezența lui, și mirosul lui, și faptele lui. Bărbatul iubește sânu’ stâng și sânul drept, să fie amândoi acolo, iubește fesele, picioarele, dacă iubește fața, înseamnă că o iubește pe mama lui.

Iubirea bărbaților este o frustrare. Când bărbatul ajunge să spună “te iubesc” înseamnă că deja e ratat. În sinea lui, după concepția lui.

De ce? Pentru că e convins că acea femeie nu o să fie a lui, și de aia îi spune că o iubește. În relație, el învață că femeia are nevoie de asta și o spune ca pe o minciună. Când bărbatul e îndrăgostit rău, nici nu e în stare să spună te iubesc, exact ca în piesa lui Dan Teodoescu. Te iub…Ăla e un bărbat care iubește.”

Psihologul a continuat dialogul cu un răspuns la fel de interesant la întrebarea “Care sunt cele mai mari minciuni pe care le spun femeilie?”

„Aproape toate! Și nu exagerez. Adică verbalitatea este făcută să disimuleze realități. Și femeile fac acest lucru. Dar cea mai gravă este minciuna dintre bărbați și femei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.