PSD-ul condus de Marcel Ciolacu este cu homosexualii, lesbienele și transsexualii la Bruxelles, la București însă este cu crucea în mână.

Toți europarlamentarii PSD au votat săptămâna trecută o rezoluție propusă Dacian Cioloș pentru declararea Uniunii Europene ca zonă liberă pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali și Queer.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că nu susține căsătoria între persoanele de același sex, nici uniunea consensuală sau parteneriatul civil, deși europarlamentarii PSD au votat săptămâna trecută în Parlamentul European o propunere de rezoluție prin care UE este declarată „zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ”.

Întrebat dacă nu există o contradicție între poziția din țară și votul de la Bruxelles, Ciolacu a susținut că votul europarlamentarilor PSD este în acord cu decizia grupului socialist din care fac parte.

”Când s-a luat o decizie e normal, respecți decizia. Pentru că nu suntem fiecare de capul lui. Ne raportăm și la bunele și la relele când faci parte dintr-un partid sau dintr-o familie internațională”, a declarat Ciolacu pentru G4Media.ro.

CEI 6 EUROPARLAMENTARI PSD PRO LGBTIQ:

Carmen AVRAM – PSD
Claudiu MANDA – PSD
Victor NEGRESCU – PSD
Dan NICA – PSD
Rovana PLUMB – PSD
Adrian-Dragoș BENEA – PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.