Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a dat publicitatii, marti seara, la Antena 3 trei sondaje de opinie din care reiese ca PSD ar avea 36%.

Pe locul doi s-ar afla PNL cu un scor cuprins intre 22-28%.

Cele trei sondaje au fost realizate de Sociopol, Avangarde si IRES. Toate trei sunt insa conduse de apropiati ai PSD: Mirel Palada (Sociopol), Marius Pieleanu (Avangarde), in timp ce IRES este controlat de Vasile Dincu.

Sociopol

Avangarde

IRES 

„Este o consolidare a noastra pe scorul traditional al PSD, 35-36%. Mai tineti minte ce spunea Iohannis? Ca Parlamentul nu mai reflecta vointa romanilor.

Daca ne uitam pe toate cele trei dondaje, actuala coalitie de guvernare nu mai face nici macar pe aproape 50%, la numai sase luni de la alegeri.

Noi ca partid trebuie sa ne consolidam. (…) Evident ca vom reveni la guvernare. In toamna sunt sanse foarte mari ca o motiune de cenzura sa treaca”, a declarat Grindeanu.

Intrebat daca se vede din nou prim-ministru, Grindeanu nu a negat.

„Asta nu decid eu, ci iubitul electorat. Cele sase luni la Paaltul Victoria au fost cu satisfactii, cu insatisfactii. Tinta mea politca este ca impreuna cu echipa politica de la PSD sa castigam toate alegerile din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare si prezidentiale”, a subliniat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.