Dacă este ceva ce putem spune sigur despre România, este faptul că în momentele cheie, totuși a reușit să reziste unor atacuri din exterior. De menționat este faptul că niciun atac dinafară nu poate nici măcar să fie vizibil, fără ajutor dinăuntrul țării.

Deși a fost destul de puțină lume – unii ce știau foarte bine ce urmăresc alături de câțiva naivi – iată că s-a consumat și a doua zi a protestului care se pretinde a fi unul care luptă pentru libertățile noastre. Până la un anumit moment, oricine își apără un oarece drept, pornește de la o idee bună. Guvernul niciodată nu ar trebui să aibă impresia ca ne-am culcat pe o ureche și că deține controlul total supra populației.

Problema intervine însă atunci când cel care luptă pentru mine în stradă nu-mi mai reprezintă interesele și negând realitatea, prezintă lucrurile într-un mod distorsionat. Și te întrebi: de ce ar face cineva asta? Motivele sunt doar două: ori e plătit, ori e cineva de bună credință, care a fost indus în eroare de cineva.

Jurnaliștii de la G4Media.ro, au publicat un document în care se povestește de existența unui plan de atac al Rusiei, menit să slăbească încrederea românilor în propriul Guvern, chiar pe timpul pandemiei.

Căile de atac sunt bine puse la punct, astfel încât reușita să fie garantată. La cât de ușor sunt românii de dus în eroare, putem spune totuși ca planul a eșuat cel puțin până acum, având în vedere că au fost mai putini oameni astăzi decât ieri.

Maine va fi ultimul asalt, de luni intrând în vigoare Starea de Alertă, poliția și jandarmeria fiind în deplina putere legală de a interveni dacă astfel de adunări continuă.

De menționat este faptul că astfel de proteste au avut loc în mai multe orașe din Europa, Rusia fiind suspectată de organizarea lor. Interesant este faptul că în același timp, Rusia a interzis orice știre falsă referitoare la Coronavirus, țara fiind destul de afectată de această pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.