Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga.

La scorul de 0-0, fără a fi lovit de cineva, Eriksen (29 de ani) a căzut pe gazon inert.

Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon, apelându-se chiar şi la defibrilator conform imaginilor de televiziune.

Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen.

După circa zece minute de aşteptare, cele două echipe au plecat spre vestiare, în timp ce jucătorul, protejat de privirile spectatorilor şi de camerele de televiziune, a fost evacuat cu targa de pe teren. Fotografii au reuşit să îl surprindă pe Eriksen când ridica o mână pentru a saluta spectatorii în timp ce era evacuat.

Primul mesaj postat de Christian Eriksen! Danezul le-a mulţumit tuturor fanilor pentru miile de mesaje primite în ultimele zile. Mijlocaşul lui Inter a anunţat că mai are de trecut nişte teste, înainte de a părăsi spitalul.

„Salutare, tuturor! Vă mulţumesc pentru urările uimitoare pe care le-am primit din toate colţurile lumii. Înseamnă mult pentru mine şi pentru familia mea.

Sunt bine, ţinând cont de circumstanţe. Încă trebuie să trec prin anumite teste la spital, dar mă simt bine. Acum, le voi ţine pumnii strânşi băieţilor din echipa Danemarcei pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca”, a fost mesajul postat de Eriksen, pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.