Presa locala aradeana „Criticarad.ro” da de inteles intr-un articol ca Seriviciul Roman de Informatii (SRI) a stiut din primele ore cine este viniovat de atentatul din urma cu 16 zile de la Arad.

Publicatia aradeana posteaza o fotografie din care se poate observa la foarte putin timp dupa explozie, cand masina era in totalitate cuprinsa de flacari si inca nu se adunase nimeni in jurul masinii sa vada ca se intampla, cum un individ aflat la aproximativ 15 metri indepartare de locul in care masina ardea, ia distanta de locul repsectiv, putand fiind vazut alergand.

Dupa cum se poate observa, individul traverseaza strada, asta desi pa partea cealalta nu era nimeni la care sa poata apela pentru a ii cere ajutorul in legatura cu masina care ardea ca o torta in acele momente, ceea ce insesamna ca cel mai probabul individul fugea de la locul incidentului.

Iată ce scrie Criticarad.ro:

Sunt informații în exces – dar PISTE REALE – ZERO… și asta, după umila și aproape singulara noastră opinie, e PENTRU CĂ SRI A ȘTIUT, DIN PRIMELE ORE, CE S-A ÎNTÂMPLAT ȘI CINE E VINOVAT… doar că așa ceva e de nedeclarat, de nepovestit, de nepublicat nici măcar cu titlul de speculație.
Sau, cel puțin, nu încă!… nu până se epuizează toți prezumtivii „țapi ispățitori” care ar putea ține loc de vinovați… știți „filmul”, nu?…

Nu filmarea de sus, cu zoom, în care corpul părăsit de viață al lui Ioan Crișan se zvârcolește în flăcări după prima insiprație de fum toxic provenit de la bomba fabricată la Čačak, ci această fotografie explică… tot ce nu se poate demonstra:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.