Mesaj inedit al premierului Florin Cîțu. Șeful Guvernului a publicat pe Facebook o postare în care vorbește de speranțele privind renunțarea la mască pe plajă și la munte, precum și o scurtă înregistrare de la concertul Metallica.

Premierul spune că îi este dor să meargă la concerte, la mare sau pur și simplu la o cafea pe o terasă.

Florin Cîțu subliniază că se poate vorbi de facilități pentru vaccinați, iar industria ar putea funcționa la capacitate maximă, cu cei deja imunizati. Alte relaxări în sezonul estival depind de reușita campaniei de vaccinare, mai spune Cîțu.

„Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate.

Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate. Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat”, este mesajul premierului, care însoțește imaginile din timpul unui concert Metallica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.