O fetiță de 11 ani confecționează bijuterii pe care le vinde în fiecare seară pe faleza din Vama Veche. Tiara strânge astfel bani pentru Honey, cățelul ei care s-a născut cu picioarele din spate paralizate, potrivit Digi24.ro. 

Operația costă 10.000 de lei, iar Tiara a strâns pe parcursul verii în jur de 6.000 din vânzarea bijuteriilor create de ea.

După un mesaj emoționant de mobilizare pe rețelele sociale, oamenii au mers cu zecile la taraba ei și într-o singură seară au ajutat-o pe Tiara să strângă suma necesară pentru operația lui Honey.

Anul trecut, un cățel abandonat de mama lui și paralizat la picioarele din spate a determinat-o pe Tiara să găsească o soluție să îl salveze.

Tiara Dobra: „Strâng bani pentru operația lui Honey, care s-a născut în 30 octombrie 2020. A fost respinsă de mama și frații ei. Mama ei nu o lasă să sugă, așa că cinci luni eu i-am dat lapte cu seringa”.

Tiara a început să confecționeze bijuterii și să le vândă. Pe mica ei tarabă găsești pandantive, coliere, brățări și brelocuri.

„De 10 luni fac chestia asta. Prima data mi-a fost greu pentru că nu am înțeles procesul. Am încercat de mai multe ori și mi-a ieșit”, a povestit ea.

Tiara a fost descoperită de colega noastră Oana Zamfir care i-a publicat povestea pe rețelele  sociale. În numai câteva ore, fetița a reușit sa strângă banii necesari pentru operația cățelușei.

Oamenii spun că ce face Tiara este extraordinar și că fetița este cel mai bun stăpân pentru un cățel. O apreciază pentru că la vârsta ei a avut o astfel de inițiativă de apreciat.

Tiara spune că va continua să creeze bijuterii și că banii pe care îi va câștiga vor fi folosiți pentru creșterea animalelor.

Tiara: „Vreau să mulțumesc –  ieri am strâns o sumă neașteptat de mare, am strâns mai mult de 10.000 de lei și vă garantez că toți banii ajung pentru întreținerea animalelor mele, pentru întreținerea lui Honey”.

Cel mai mare vis al Tiarei este să devină medic veterinar și să ajute toate animalele aflate în nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.