Un român de 23 de ani a fost răpit și bătut cu bestialitate de o gașcă de italieni descriși de presa italiană ca fiind “tineri, șomeri și plictisiți”.

Este vorba despre șase italieni, între care și o femeie, care s-au organizat într-un grup și au comis mai multe violențe. Aceștia au fost arestați vineri.

Totul a început după ce doi dintre cei șase au avut o altercație într-un bar, din Ostia, cu un tânăr bengalez de 23 de ani pe care l-au bătut. El a reușit să scape și a cerut ajutorul românului, care se afla într-un club din apropiere, conform Minformo.com.

Românul, care a făcut box, a reușit să îi bată pe cei doi și să scape. În momentul apariției poliției, cei doi italieni au declarat că au fost agresați de o gașcă de străini.

Apoi, italienii s-au organizat și i-au răpit pe român și bengalez, i-au bătut și jefuit.

Presa italiana spune că românul s-a luptat cu cinci bărbați înarmați cu bare metalice înainte de a fi răpit. El a fost dus la un bancomat să scoată bani, apoi l-au dus la locuința sa unde italienii i-au luat lucrurile de valoare, inclusiv un televizor. În cele din urmă, tânărul a fost bătut și abandonat într-o pădure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.