Un comisar de poliție din Arad este cercetat penal după ce ar fi furat din casa unui localnic un card bancar și o găleată.

Ofițerul este acuzată că, într-o noapte de la începutul lunii august, a intrat în casa unui bărbat din orașul Chișineu-Criș și i-a furat un card bancar, pe care se afla suma de 1.800 lei, precum și o căldare, scrie Arad Online.

Victima nu a depus plângere, dar prietenii acesteiau decis că fapta polițiștului nu trebuie să rămână nepedepsită, motiv pentru care au formulat plângere peală împotriva comisarului.

Existența dosarului penal pe numele comisarului a fost confirmată și de oficialii IPJ Arad.

„În cursul zilei de vineri, 13 august, la nivelul Poliției orașului Chișineu-Criș a fost înregistrată o plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș în vederea verificări celor sesizate și luarea măsurilor legale.

De asemenea conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări în termen, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.