Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, se pare că în mod intenţionat, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol. Potrivit sindicaliştilor, şoferul a devenit agresiv după ce i s-a cerut să nu mai staţioneze pe avarii.

Potrivit Epochtimes-romania.com, reprezentanţii Europol mai transmit că şoferul este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului” şi că „se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist”.

Loading...

“Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord din Bucureşti, pe modul ‘avarii’, a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare.

Şoferul nu a ‘suportat’ critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 străzi distanţă de locul faptei şi se află în custodia poliţiei. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât ‘tentativă la omor'”, scriu reprezentanţii Europol pe Facebook.

Ulterior, sindicatul Europol a informat că cel care l-a lovit pe poliţist este beizadeaua cuiva din SGG şi că se fac presiuni pentru ca poliţistul să fie scos culpabil:

„Individul care a dat cu autoturismul peste poliţist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist. Nu vom tolera aşa ceva! Aviz amatorilor!!”

“Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituţiei nu îi pasă!”, au mai transmis sindicaliştii.

Materialul video poate fi vizionat aici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.