Caz şocant în Teleorman. Un bărbat a alertat poliţia după ce maşina i-a fost furată din faţa unui bar.

Potrivit Observatornews.ro, când l-au găsit pe hoţ, câteva ore mai târziu, poliţiştii au rămas muţi de uimire. Cel care furase maşina, un poliţist, era beat criţă şi drogat.

După ce a fost testat, aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,35 la mie, iar aparatul drug test a arătat faptul că poliţistul ar fi consumat şi heroină.

Poliţistul de 27 de ani a terminat teologia şi este diacon, în timpul liber.

Ultima slujbă la care a participat a fost ţinută la mănăstirea din localitatea Crîngu, în urmă cu o săptămână. Scurta lui aventură s-a sfârşit cu un dosar penal şi cel mai probabil atât cariera de poliţist, cât şi cea de diacon vor lua sfârşit.

„Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Poliția Teleorman.

1 COMENTARIU

  1. După cum e guvernul asa sînt și instituțile de stat o justiție coruptă pînă în măduva oaselor și o poliție de bețivani,drogați și psihopati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.