Raluca Paraschiv, o femeie specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica.

Potrivit G4Media, care citează surse politice, femeia ar fi fost recomandată spre angajare de politicieni liberali din sectorul 4 al Capitalei, deși ea nu ar fi membră de partid.

Postul scos la concurs este cel de “consilier în cadrul entității organizatorice consilieri din executivul societății”, însă nu este clar pe ce funcție a fost angajată efectiv Raluca Paraschiv și nici condițiile de organizare a concursului.

SMART SA este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, fiind o filială a companiei naționale de transport al energiei electrice Transelectrica, care deține 70% din acționariat.

A lucrat la Poliția Rutieră

Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București, apoi, sub numele de scenă “Ayana”, care în limba arabă înseamnă “Floare frumoasă”, ea a practicat dansuri orientale.

Printre altele, Raluca Paraschiv a fost angajată a Poliției Rutiere București. Ea a ocupat postul de responsabil cu protecția muncii în perioada în care polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident. Gigină deschidea atunci coloana oficială a lui Gabriel Oprea, la acea vreme ministru de Interne.

Când a avut loc tragedia, tatăl Ralucăi Paraschiv, Toader Paraschiv, era secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

În acea perioadă, presa tabloidă îi spunea Ralucăi Paraschiv “sexy-polițista”.

Ulterior, Raluca Paraschiv s-a specializat în machiaj și a înființat “Academia de Make-up Raluca Paraschiv”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.