Fostul ministru PSD al Agriculturii, Petre Daea, sustine ca are „100 de ani de munca”, astfel incat isi permite sa le bata obrazul liderilor PSD care s-au debarasat de Liviu Dragnea.

Intrebat intr-un interviu pentru DC News cum comenteaza faptul ca „PSD s-a debarasat de toti fostii presedinti incepand cu Adrian Nastase, i-a aruncat pur si simplu”, Daea a tinut sa le dea lectii moralizatoare actualilor sefi ai PSD.

”Gresit si daunator pentru partid. Trebuie sa fim atenti si la caractere. Am caderea morala sa spun acest lucru, la varsta mea, la 51 de ani pe cartea de munca si 100 de ani de munca, pentru ca n-am lucrat 8 ore. (…) Am putut sa-i cunosc si sa-mi definesc o conduita in actul de conducere.

Am spus-o foarte clar ca unui om ii trebuie experienta si-i trebuie caracter. Lipsa de caracter ma face, indiferent cat ar fi de buni, sa le spun: Tu esti bun, stii unde? La sters geamuri! Nici la toaleta nu m-as duce cu oamenii lipsiti de caracter.

Din nefericire, am intalnit multi oameni lipsiti de caracter, iar aceasta este o tara a zilelor de astazi, de aceea, trebuie sa fim atenti in promovarea oamenilor, sa fim corecti, stapaniti de actul cunoasterii si de actul conduitei. Toti suntem egali! In fata mortii, am vazut toti. Moartea este egala pentru toata lumea. A, nu este egala saracia”, a declarat Daea.

”Dom`ne, jenant! Cand te-a pus sef, l-ai laudat. Dupa ce nu-ti mai este sef si tu nu mai esti acolo, lipsa ta de performanta o dai pe faptul ca seful te-a… Eu sunt curios sa vad oamenii astia cum se uita in ochii lui Liviu Dragnea cand va iesi de la puscarie”, a mai spus Daea.

Daea a fost instalat ca ministru al Agriculturii de Liviu Dragnea. El a fost marginalizat dupa ce la conducerea PSD a fost instalat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.