Firma la care Eugen Nicolicea are 50 la suta din actiuni, Galaxy SRL, a primit peste un milion de lei de la Guvern prin campania anti-COVID, anunta intr-o postare pe Facebook Septimius Parvu, expert la Buna guvernare & alegeri la Expert Forum și citat de Ziare.com.

„In cazul in care va intrebati ce mai face Eugen Nicolicea (desi probabil nu va intrebati), raspunsul este bine. N-a mai intrat in parlament, dar firma la care are 50% din actiuni, Galaxy SRL, a primit prin campania anti-Covid finantata de Guvern anul trecut suma de 1.1 milioane lei. Radio televiziunea Galaxy transmite din Drobeta Turnu Severin, dar pagina web pare a fi inactiva http://rtvgalaxy.ro, iar pe FB ultimul post e din aprilie 2020.”

Pagina web a postului Galaxy este inactiva.

Trecut pe linia moarta in PSD, odata cu condamnarea lui Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea a refuzat sa declare ce planuri de viitor are dupa incheierea carierei politice. Una din vocile cele mai dure la adresa justitiei independente si cel care, in aprilie 2019, era chiar propus de PSD pentru postul de ministru al Justitiei.

Deputatul PSD, care ii ameninta cu inchisoarea pe magistratii care protestau impotriva modificarilor din Justitie, si-a pierdut intai functia de vice-presedinte al Camerei Deputatilor pentru ca apoi sa dispara complet de pe listele partidului pentru alegerile din decembrie. Acum, dupa o cariera de 28 de ani in Parlament, refuza sa spuna ce va face in continuare sustinand, dupa cum scrie Mediafax, „ca nu-l intereseaza subiectul”.

In anul 2019, Nicolicea a incasat dividente in valoare de 26.000 de lei de la firma S.C. Galaxy din Drobeta Turnu Severin. Societatea opereaza postul de radio local Galaxy, pe care deputatul il detine impreuna cu fratele sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.