Potrivit informațiilor furnizate de Aktual24.ro, un pastor penticostal le solicita credinciosilor sa declare „razboi” Guvernului si sa se opuna vaccinarii. „Prefer sa mor de boala aia, dar n-am sa le permit sa ma domine si sa ma controleze”, a urlat efectiv pastorul in biserica.

„In momentul in care guvernul vine si spune: daca nu primesti vaccinul, esti in strada. Daca nu primesti vaccinul, mori de foame. Daca nu primesti vaccinul, nu poti sa intri in magazin. Daca nu primesti vaccinul, esti dat afara din serviciu. Mai fratilor, asta imi suna ca atunci cand nu semnai hartiile de partid si erai pe nicaieri in Romania. Dar si atunci puteai sa intri intr-o alimentara si sa iti cumperi o paine.

Loading...

Dar daca vaccinul nu e semnul fiarei. Daca astea sunt conditiile de control pe care le pretinde guvernul, ma revolt impotriva vaccinului nu din cauza vaccinului. Prefer sa mor de boala aia, dar n-am sa le permit sa ma domine si sa ma controleze. Pentru ca atunci cand apare adevaratul semn al fiarei, daca am cedat si am devenit docil, si daca din dorinta de a supravietui intind mainile la catuse, sunt pierdut! Nu atunci trebuie declarat razboiul, acum trebuie declarat razboiul!

 

(…) N-am incredere in oameni care cred ca copiii si pruncii trebuie ucisi. N-am incredere in pameni care detesta si diminueaza importanta familiei, asa cum a lasat-o Dumnezeu. Astia sunt oameni lipsiti de constiinta, astia sunt oameni care nu-mi vor binele. Astia sunt oameni care-l urasc pe Dumnezeu, n-am sa pun viata mea in mainile lor. Daca e sa aleg, voi pune viata mea in mainile Creatorului meu, nu in mainile acestor oameni”, a strigat pastorul in biserica.

Inregistrarea a fost postata initial pe Reddit Romania. Numele pastorului este Cristian Ionescu, iar discursul a fost sustinut intr-o biserica penticostala.

In ultimele zile, mai multe culte sau reprezentanti ai altor biserici, printre care si BOR, au lansat mesaje de sabotare a campaniei de vaccinare.

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din Romania, Vlasie, a anuntat vineri ca respinge „in mod categoric si definitiv” vaccinul contra coronavirusului. Vlasie sustine ca vaccinul „genereaza reactii adverse grave”. Peset 100.000 de romani s-au vaccinat pana acum si nu a aparut nicio reactie adversa „grava”.

„Un comunicat ferm! Felicitari!”, a laudat senatoarea AUR Diana Sosoaca anuntul lui Vlasie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.