Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri seara, in judetul Dambovita, ca Partidul National Liberal nu are nicio datorie fata de presedintele Iohannis, dimpotriva. ”Dupa ce vom castiga, va fi acelasi parteneriat de succes cu presedintele Romaniei”, afirma Orban.

”Eu cred ca Partidul National Liberal nu are nicio datorie fata de presedintele Iohannis, dimpotriva. Eu am convingerea ca presedintele PNL trebuie sa fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gandirea lor si cu sufletul lor. Eu cred ca presedintele PNL trebuie sa fie indatorat si legitimitatea lui sa se bazeze doar pe votul dumneavoasta, marea oaste a Partidului National Liberal”, le-a transmis, vineri seara, Ludovic Orban liberalilor din judetul Dambovita.

Acesta afirma ca parteneriatul cu presedintele va continua, dupa ce va castiga alegerile interne.

”Si va sigur ca, dupa ce vom castiga, va fi acelasi parteneriat de succes cu presedintele Romaniei, asa cum a fost in toti cei 4 ani de zile cat am fost presedintele PNL si am castigat aproape toate bataliile pe care le-am dus”, a mai afirmat liderul PNL.

Liderul PNL sustine ca, de trei luni, traieste cea mai grea perioada a vietii.

”De trei luni, va rog sa ma credeti, traiesc cea mai grea perioada a vietii. Sa vezi oameni care sterg toate postarile din ultimii patru ani de zile, postari in care spuneau adevarul, nu ma laudau, spuneau adevarul. Normal ca m-au laudat cand am daramat Guvernul PSD reunind, practic, parlamentari din sase grupuri politice diferite impotriva unui partid care avea 47% in Parlament. Normal ca te lauda lumea, recunosteau adevarul”, a mai afirmat Ludovic Orban, citat de news.ro.

Acesta se arata total dezamagit de multi dintre colegii de partid.

”Oameni in care am crezut, asta-i adevarul, oameni in care am investit. Sunt unii care au crezut ca pot sa obtina mai mult , de exemplu, Robert Sighiartau, pe care nu cred ca il cunosteati cand vi l-am propus secretar general al PNL. Il stia cineva de aici din Dambovita? Nu. Credeti ca o sa mai fie secretar general? Nu. Sau ca o sa fie mai mult decat secretar general? Nu. Culmea este ca aproape toti din asa-zisa echipa castigatoare pierd. Nu castiga nimic. In primul rand si-au pierdut un prieten pe care, poate, l-ar fi putut avea tot restul vietii, daca aveau un pic de obraz. Dar fiecare isi alege drumul in viata”, a mai afirmat Orban.

Acesta a mai declarat ca si partidul pierde din cauza modului de a face politica al ”echipei castigatoare”.

”Va dati seama ce gandire strategica, ce planificare, ce leadership o sa aiba daca, alaltaieri au adunat cei 40 ai lor, in asa-zisul BPN si au hotarat ca niciun parlamentar nu are voie sa participe la sedinta de plen in care se citeste motiunea de cenzura. Asta a fost cu o zi inainte, iar noaptea, pe la 23.00, trimit o alta convocare, pentru a doua zi dimineata, in care iau decizia total contrara, ca parlamentarii sunt obligati sa participe la sedinta de plen.

(…) Fratilor, asta nu este conducere, asta nu este mod de a face politica, nu poti sa-ti bati joc in halul asta de unitatea PNL, de leadershipul PNL, de o conduita decenta si rationala pe care trebuie sa o imprimi PNL”, a mai spus Orban, precizand ca sustinatorii lui Florin Citu incearca sa conduca deja partidul, desi congresul are loc doar in 25 septembrie.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.