Cristina Antal, o româncă stabilită la Roma, și-a anunțat candidatura la alegerile administrative de la Roma din octombrie. Românca este candidată pe lista civică Enrico Michetti la primăria Romei, anunță gazetaromaneasca.com.

Enrico Michetti este susținut de cele trei mari partide de centru-dreapta: Lega, Fratelli d’Italia și Forza Italia.

Crirstina Antal candidată romanca primaria Romei

Originară din Roman, Cristina Antal este ghid turistic la Roma. Iată cum și-a anunțat candidatura pe pagina sa de Facebook:

romanca candidata primaria Romei

„Dragi prieteni,
Bine ați venit pe pagina care tratează contribuția mea la alegerile administrative din 3 și 4 octombrie din Capitala Italiei.

Am dat curs propunerii Listei Civice care susține candidatura lui Enrico Michetti la postul de primar al celei mai frumoase urbe din lume: Roma.

Sub egida programului partidului de centru dreapta, Forza Italia, sper sa restitui orașului toate oportunitățile pe care mi le-a oferit în ultimii 18 de ani.

Va las impresiile vizuale de la cea mai recenta întâlnire cu politicienii italieni de mare calibru ca Maurizio Gasparri si Maria Spena.

romanca primaria Romei Cristina Antal și Maurizio Gasparri romaca primaria Romei Cristina Antal și Maria Spena

Imaginile arată cât de apreciați sunt românii cu initiativă, dincolo de prejudecati. Imaginați-vă ce potențial am avea cu un reprezentant la Primăria Romei!

Voi reveni cu detalii despre procedura de vot dar, până atunci, nu uitați: Vota (per me) e Conta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.