Pastele a trecut, sarmalele rămân! O femeie in varsta de 55 de ani din comuna Alublesti din judetul Satu Mare, si-a inghiat sotul in abdomen dupa ce acesta, rupt de beat, i-a reprosat acesteia ca nu stie sa faca sarmale.

Femeia le-a spus anchetatorilor ca sub implusul disctutiilor si abuzurilor sotului pe parcursul anilor, nu si-a mai putut stapanii nervii si si-a injunghiat in secunda 2 sotul in abdomen.

Ulterior între cei doi ar fi izbucnit un scandal monstru, pe care fiul lor, în vârstă de 33 de ani, a încercat să îl aplaneze. Iar la un moment dat, observând că tatăl său sângerează puternic, a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi dus, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

De altfel, la internare, bărbatul ar fi declarat că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă ulterior adevărul a ieşit la iveală.

Femeia a fost internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, potrivit Dc360.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.