Un anunț privind închirierea unei garsoniere cu suprafața de doar 11 metri pătrați postat pe pagina de Facebook a unei agenții imobiliare din Cluj s-a viralizat și a generat peste douăzeci de mii de comentarii acide.

Ce este de remarcat nu e neapărat garsoniera în sine, cu o suprafaţă „generoasă” de 11 metri pătrați şi cu cheltuieli lunare mici, așa cum putem citi din anunț și nici măcar prețul de închiriere, ci… comentariile internauților. Totuși, la această oră, garsoniera a fost închiriată deja.

Românul știe să facă haz de necaz, în timp ce unii îi jecmanesc

„Au mobilat liftul din greșeală”, „faci curăţenie cu un şerveţel umed”… sau chiar întrebarea pertinentă „restul camerei…vine dupa prima plată?”, sunt doar câteva dintre ele.

Au curs valuri de comentarii amuzante, în care cu toţii au ironizat dimensiunea redusă a garsonierei şi preţul deloc pe măsură.

„Am mai mult spaţiu pe card”, „Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând”, iar un utilizator se întreabă „Dacă pizza comandată intră pe uşă sau trebuie să o bage felie cu felie”.

Potrivit Observatornews.ro, Inclusiv Ministerului Afacerilor Interne a comentat la postare spunând că… vrea să angajeze fotograful.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.