Imagini şocante circulă în spaţiul public. O nuntă la care cânta Adrian Minune este însoţită de focuri de armă trase în aer de unii nuntaşi, exact ca în Afganistan.

Cântăreţul refuză să tragă cu o mitralieră și le atrage atenţia acestora să îndrepte armele în sus după care indivizii trag salve în aer fără oprire. Totul se întâmplă printre zeci de oameni care participă la eveniment. Printre ei se află chiar şi copii, care îşi acoperă urechile din cauza zgomotului infernal produs de arme.

În imagini se vede cum nuntaşii ţin în mâini aceste arme care par a fi arme letale şi pe care le folosesc cu îndemânare semn că fac asta în mod obişnuit. Poliţia Română a anunţat că face verificări.

Update: Reacția Poliției Române după verificări 

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, a transmis IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.