Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, a fost prieten bun cu Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanțelor, care acum este susținut de premierul Florin Cîțu.

Într-un mesaj publicat pe Facebook în 2016, Ponta povestea că îl cunoaște pe Vîlceanu din 2004, care este ”dintr-o familie respectată din Gorj – vechi membri PSD, tatăl sau a fost subprefect PSD al județului și candidat la Parlament din partea PSD”.

Mai mult, Ponta spunea că noul ministru al Finanțelor a fost alături de el (pe vremea când Ponta avea funcție în PSD) în campaniile electorale din 2004, 2007 și 2008, drept pentru care l-a susținut ca să fie președinte al TSD, adică organizația de tineret a Partidului Social Democrat.

Nu în ultimul rând, după cum spune chiar Victor Ponta, ei doi au avut o ”relație personală”, astfel că Vîlceanu a fost invitat la botezul fiicei lui Ponta, Irina.

Mesajul lui Victor Ponta în 2016, pe Facebook:

Cum scoate PNL ce este mai rău și urat din oameni – O poveste tristă dar adevărată despre influență negativă a anturajului față de oamenii tineri din politică!

Îl cunosc pe Dan Vâlceanu încă din 2004 / este dintr-o familie respectată din Gorj – vechi membri PSD (tatăl sau a fost subprefect PSD al județului și candidat la Parlament din partea PSD)!

A fost alături de mine și de PSD Gorj în campaniile din 2004/7/8 ; din acest motiv l-am susținut toți să fie Președintele TSD (organizația de tineret) / având o relația personală a fost și invitatul meu la botezul Irinei și îi mulțumesc pentru că a venit și ne-am bucurat împreună de acel eveniment fericit!

În 2009 pentru că PSD a pierdut guvernarea și firma familiei Vâlceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia, au plecat la PDL / după care în 2014 a devenit PNL! Mă rog – interesul poartă fesul!

Deși este candidat la Camera Deputaților din partea PNL, nu i-am pomenit vreodată numele (nu poți să te cerți în public cu cineva cu care ai stat la aceeași masă, arată foarte urat)! Și de altfel Dan a fost mereu respectuos cu mine și nu mi-a vorbit vreodată altfel decât cu “Dumneavoastră”.

Dar văd că noua carieră politică în PNL îl obligă să facă și mizerii – e probabil un Cod al Trădării și Josniciei dacă vrei să fii în Partidul familiei Gorghiu – Isar! Am citit un interviu al lui pe site-ul oficial al Sistemului.

Dincolo de jignirile mai mult decât exagerate la adresa mea și ”înfierarea” PSD-ului (unde a făcut o carieră frumoasă) tot vreau să cred că nu e vină lui ci a anturajului politic în care a ajuns!

Ba chiar mă bucur dacă Dan Vâlceanu ajunge în Parlament/ o să ne batem împreună să salvăm Complexul Energetic Oltenia de la falimentul în care vor să-l bage Guvernul Cioloș și fantomaticul Ministru al Energiei Grigorescu ( cel cu sute de mii de euro “câștigați” cu un site din Caraibe)!”.

Dan Vîlceanu a fost susținut și propus ca ministru al Finanțelor de către Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL, în ciuda opoziției actualului președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Sursa știre : Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.