Două fetițe de 10 și 13 ani din Bârlad trăiesc o adevărată dramă, după ce au fost violate de cei care ar fi trebuit să le poarte de grijă, cazurile ieșind la iveală abia la începutul acestei săptămâni, la o oră distanță unul de celălalt.

Într-unul dintre cazuri s-a descoperit că agresorul este chiar tatăl fetiței, iar în celălalt, un vecin. În ambele situații bărbații acuzați de viol sunt cercetați în stare de libertate, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Drama trăită de fetița de 13 ani a ieșit la iveală după ce copila a început să se simtă rău. „Vomită și o doare burta”, a anunțat mama la 112, fără să bănuiască că fiica ei este, de fapt, însărcinată. Medicii au descoperit însă că fata era gravidă.

A fost anunțată poliția, iar fetița a mărturisit că a fost violată de tatăl ei în luna februarie. În prezent, copila a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică, iar tatăl ei, un bărbat de 41 de ani, este cercetat în libertate.

Vecinul care a violat fetița de 11 ani a sunat la 112

Celălalt caz a fost semnalat la 112 la nici o oră distanță. De această dată, agresorul sexual al unei fetițe de 11 ani este vecinul ei, un bărbat de 30 de ani. Culmea, el este cel care sună la poliție să reclame ”abuzul” bunicilor asupra fetiței, după ce aceștia i-au interzis să se mai apropie de ea.

Copila a fost preluată de o echipă din cadrul DGASPC Vaslui, iar în timpul discuțiilor, ea a relatat că vecinul a abuzat-o sexual în mai multe rânduri încă de când avea 10 ani. Abuzul sexual a fost confirmat de medicii legiști, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Împotriva agresorului indicat de fetiță nu a fost luată nicio măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.