Noul presedinte al CNA a devenit Cristina Pocora. Membra PNL, ea a fost aleasa miercuri in aceasta functie in urma unui vot secret al membrilor CNA.

Pocora a fost singurul candidat pentru postul de presedinte al institutiei si a devenit a treia femeie care va conduce insitutia, dupa Laura Georgescu si Monica Gubernat, precizeaza Pagina de Media.

Dupa alegerea din CNA, Cristina Pocora urmeaza sa treaca prin validarea din partea Parlamentului, dupa care isi va incepe oficial mandatul.

Pocora este membru CNA din 2018, la propunerea Partidului National Liberal. Ea a fost consilier la Camera Deputatilor intre 2017 si 2018 si deputat la PNL Ialomita intre 2008 si 2016.

In calitate de membru al CNA, Cristina Pocora a criticat dur Antena 3 si Romania TV pentru dezinformarile in legatura cu „furtul sacilor de voturi” la alegerile din Sectorul 1.

“S-a vazut limpede cum doua dintre televiziuni pe subiectul asta cu frauda, au fost furati Tudorache si Firea, Antena 3 si Romania TV parca au strigat mai tare decat PSD-ul. Atat de incrancenate au fost.

Daca la celelalte trei televiziuni (B1, Digi24, Realitatea Plus) am vazut ca stirea, dezbatarea, subiectul, lucru inca neclarificat – si anume cine a castigat alegerile – a fost dezbatuta cu un echilibru, prezentand ambele variante, din ambele parti cate un punct de vedere, aici am vazut cum verdictul era dat, si au fost furati si Firea si Tudorache.

Mi s-a parut ca Antena 3 si Romania TV au fost agenti electorali mai puternici decat a fost PSD-ul in aceasta perioada care a trecut dupa exprimarea votului”, spunea Pocora in sedinta CNA in care posturile Antena 3 si Romania TV au primit amenzi de 25.000, respectiv 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.