Loading...

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, că nu este normal ca românii din străinătate care nu se mai întorc în țară să decidă soarta celor din România și că Diaspora românească este formată din 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Intervine faptul asta ca eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Spania, sau am dubla cetatenie si eu in Romania nu ma mai intorc niciodata. Pentru ce sa decid cei care conduc in Romania soarta lor? Vi se pare normal? Eu cred ca trebuie sa ii tinem apropiati si trebuie sa facem lucrul asta, dar trebuie sa ne gandim cum sa facem legal si normal”, a zis Niculae Bădălău.

„Noi trebuie sa gasim formele prin care si dansi..acum e discutia pe cate locuri dam in Diaspora. Daca vrei sa puneti pe listele partidului din Diaspora, cine nu va lasa? Nu putem sa marim numarul de parlamentari (…) acum au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care sunt legale, restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu, nu ilegal, dar.. (…) Cred ca e o nebunie povestea asta, e o nebunie si cred ca va deranjeaza ca altceva sa stabileasca soarta dvs decat cei din tara, care pana la urma ei mananca painea neagra”, a mai afirmat Bădălău.

CONFERINTA DE PRESA PSD GIURGIU – 29.11.2019 | ●LIVE

Publicată de Open TV pe Vineri, 29 noiembrie 2019

În 2018, Niculae Bădălău a participat la o petrece în județ în care s-a cântat o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. El a negat că ar fi cântat și el respectiva melodie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.