Într-o intervenție avută la România TV, în data de 19 februarie 2021, Norica Nicolai s-a arătat foarte deranjată de faptul că, pensiile speciale ale parlamentarilor au fost tăiate, dânsa fiind unul dintre beneficiarii de pensii speciale.

În intervenția pe care a avut-o, Norica Nicolai și-a exprimat speranța că, Renate Weber (încă avocat al poporului) va ataca decizia parlamentului la CCR. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, Norica Nicolai solicită asociației foștilor parlamentari să atace decizia parlamentului. Pentru cine nu cunoaște, Norica Nicolai este beneficiară a trei pensii:

Una de magistrat.

Una de parlamentar.

Una de europarlamentar.

Valoarea însumată a acestor pensii este de aproape 80.000 lei lunar. În aceste condiții, devine foarte limpede, de ce Norica Nicolai este împotriva tăierii pensiilor speciale. Toți cei care citiți acest articol și nu sunteți de acord cu veniturile obținute de Norica Nicolai, pe care le considerăm injuste și imorale, vă rugăm să distribuiți acest articol. Vă Mulțumim

1 COMENTARIU

  1. Ce ati facut din oamenii simplii ai aceste-i tari ,robi pentru unii ca magistratii,parlamentarii si alti profitori care vin pe la tv si ne spun tot felul de povesti in timp ce ei o duc excelent.O singura pensie de parlamentar 4400/mandat nu am eu dupa o munca de 43 ani si cu pregatire profesionala. Cum vine asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.