George Simion, unul dintre liderii formaţiunii AUR, a fost stropit cu cerneală luni, 24 ianuarie, la manifestaţiile de la Iaşi prilejuite de Mica Unire.

Bărbatul care a făcut acest gest spune că poliţia a fost salvarea sa. Dacă poliţiştii nu ar fi intervenit, ar fi fost linşat de mulţimea revoltată. Acesta mai susţine că gestul său a fost un răspuns la reacţiile şi mesajele transmise de AUR în spaţiul public. Potrivit Ziarul de Iaşi, bărbatul are 32 de ani şi lucrează ca inginer la o multinaţională din Iaşi.

„Au fost mesaje care m-au determinat să fac acest pas. După ce am dat cu cerneală în el, am încercat să plec de acolo, moment în care am fost pus la pământ şi lovit de mai multe persoane, aceste persoane fiind bineînţeles din grupul AUR. Din câte am înţeles de la Poliţie, de la audieri, acele persoane erau din Bucureşti. Am fost lovit în cap şi în coaste, mi-au tras masca, mi-au dat jos blugii, moment în care eu am cerut ajutorul Poliţiei.

Poliţia m-a ajutat şi m-a scos din mulţimea respectivă. Dacă nu ceream ajutorul Poliţiei, iar dacă poliţiştii nu ar fi intervenit, cu siguranţă acei indivizi mă lăsau la pământ şi m-ar fi linşat. Aveau o agresivitate ieşită din comun”, a declarat bărbatul pentru Ziarul de Iaşi.

Contactat de jurnaliştii ieşeni, George Simion a declarat că vrea ca atât bărbatul, cât şi soţia acestuia, să-şi ceară scuze în mod public pentru incidentul petrecut luni. „E bine să fim judecaţi după fapte, nu după vorbe. Iar ce spune el şi soţia lui, faptul că fac circ, ei care au aruncat cu cerneală într-un lider de partid… Asta este o gândire tipic useristă, şi înţeleg că au fost manipulaţi de propaganda marxisto-globalistă.

Le puteţi oferi dvs. numărul meu şi, dacă se vor gândi să-şi ceară scuze pentru gestul reprobabil pe care l-au făcut, voi lua în considerare că trebuie să-i iert, pentru că nu ştiu dacă merită să ajungă acest om pentru acest gest în închisoare”, a declarat George Simion pentru Ziarul de Iaşi.

2 COMENTARII

  1. Inca un pic si apar garzile nationale AUR…Apoi va veni o epoca tulbure in care Simion și AUT isi vor savura victoriile, isi vor atinge apogeul, apoi se vor sfarsii cum hunii, cum fasciștii, cum comuniștii, dar fdin nefericire și ei vor lăsa dezastru după Ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.