Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, sustine ca aceste spitalele de campanie nu sunt folosite pentru a interna pacienti infectati cu noul coronavirus.

Medicul sustine ca spitalele de campanie, amenajate pentru a sustine sistemul sanitar in lupta cu Sars-Cov-2, sunt in realitate goale.

“Eu intreb de cateva zile si nimeni nu mi-a raspuns: ce se intampla cu spitalele de campanie, pentru ca acolo sunt si sectiuni mici de Terapie intensiva, cati bolnavi sunt acolo, daca sunt bolnavi?

Eu am informatii, sigur, pe surse, ca nu exista bolnavi internati acolo. Atunci, pentru care motiv au fost facute spitalele de campanie si a costat fiecare dintre ele cateva milioane de euro?”, spune Monica Pop, specialist in oftalmologie.

Monica Pop spune ca spitalele de campanie ar trebui folosite pentru cazurile asimptomatice sau usoare.

“Eu consider, si asa as fi facut, daca aveam aceasta posibilitate, as fi pus toti bonavii asimptomatici sau cu simptome usoare numai in spitalele de campanie si lasam spitalele cu aparatura performanta sa fie pentru cazurile grave.”, a declarat Monica Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.