Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat, sambata, in timpul unui miting al negationistilor din Piata Victoriei ca va candida la Presedintia Romaniei. Cateva sute de persoane au participat la miting, niciuna dintre acestea nu purta mască, potrivit Aktual24.ro. 

„Ma intreaba daca merg la Cotroceni. Numai ca presedinte”, a anunta Sosoaca in uralele multimii.

„Nu intru in PSD. Daca intru in PSD fac macel! Eu trebuie sa ma inscriu in toate partidele, ca toate ma vor. E pe principiul daca ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdata mi-e bine independenta si cred ca am reusit sa schimb multe lucruri singura. PSD trebuie sa treaca prin schimbari majore, sa renunte la baronii locali, sa isi faca curat in partid cu cei condamnati penal, cei care si-au batut joc de tara”, a mai adaugat Sosoaca.

Senatoarea a atacat apoi din nou campania de vaccinare.

”Grupul pentru vaccinare nu au nici macar un medic, sunt ba purtatori de cuvant, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decat sa fie colonei si absolut toti fac parte din servicii, d-aia nu am voie sa dau numele lor, dar o sa dau publicitatii ce pot, pentru ca nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui sa conduca aceasta asa zisa pandemie, pentru ca noi nu avem pandemie, nu este nici macar decretata epidemie in Romania.

Tu nu poti sa certifici o pandemie pana nu descoperi ca in propria tara ai epidemie. Este o chestie logica, care iese din legislatie. Nu ma las pana nu sunt demisi acesti oameni si nu vom avea niste profesionisti. Justitia lasa de dorit, totul pleaca de lipsa dreptatii”, a mai strigat Diana Sosoaca in Piata Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.