Trăim într-o Românie în care pur și simplu nu ne mai miră absolut nimic deși mai apar lucruri din când în când, care ne fac să tresărim, totuși. Acesta este unul dintre ele: ministrul care promite justiție ne minte pe bani publici, printr-un spot publicitar! Frumoasă reclamă, dar neadevărată.. 

Este posibil ca omul să se creadă încă în campanie, ceea ce ar justifica acest gest absolut normal la noi sau poate chiar nu știe ce se întâmplă, fapt pentru care dorim să-l informăm acum, prin toți aceia dintre dumneavoastră care veți distribui această informație.

Cum a demontat Ana Birchall marea minciună. Redăm comentariul dânsei 

„Difereta dintre realitate si filmuletele prezentate de domnul Stelian Ion exclusiv pentru PR si propaganda! Diferenta dintre vorbe si fapte!

In timp ce pe site-ul MJ ruleaza un spot publicitar cu un slogan bine mestesugit, de campanie „Acum infractorii plătesc şi cu bani, nu doar cu ani”. ( link in primul comentariu)…presa arata ca, de exemplu, ” nu s-a confiscat NIMIC din suma de peste 400.000 de euro primită mită de Daniel Dragomir.

Practic nu s-a recuperat niciun leu din mita de peste 2 milioane de lei (peste 400.000 de euro) pe care soţii Daniel şi Zoica Dragomi!”

Poate domnul Stelian Ion intelege ca NU mai este in campanie electorala si in loc sa se ocupe cu promomovarea unor astfel de spoturi cu iz exclusiv propagandistic, prezentate strict pentru PR politic se preocupa ca MJ ( ANABI), ANAF si toate celelalte autoritati cu atributii in domeniu pun mana si isi fac treaba si incep sa recupereze efectiv, NU numai in spoturi publicitare, banii furati romanilor!

P.S. Ma bucur sa constat ca totusi in spotul publicitar cu care se lauda ministrul Stelian Ion se face referire la confiscarea extinsa a averilor ilicite, o lege pentru care personal m-am luptat inca din 2017 si pe care am reusit sa o adopt in Parlament in toamna anului 2020 dupa lungi batalii ( sunt de notorietate discutiile cu faimosul Iordache care imi refuza cererea de a introduce aceasta lege pe ordinea de zi)! Aceasta lege este una dintre cele mai bune legi din ultimii 30 de ani iar aplicarea ei produce efecte in drept comparativ cu punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, daca s-ar fi aplicat!

Da, promovarea legii confiscarii averilor ilicite mi-a adus atat de multi dusmani ca doar nu era sa se bucure borfasii si cei certati cu legea ca am creat cadrul legal in baza caruia sa li se poata confisca averea dobandita ilicit…..dar lupta a fost si este corecta pentru romanii cinstiti care doresc aplicarea legii si recuperarea banilor furati statului roman! Share sa se stie adevarul!”

Pentru cei care nu cunosc acest caz, știrea la care se refera doamna Ana Birchall o puteți citi aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.