Odată cu democrația, românii au scos la suprafață foarte multe obiceiuri dar acesta este pe departe cel mai ciudat: candidatura la prezidenţiale, din pură plictiseală!

Funcția supremă în România, a devenit un punct de interes nu doar pentru oamenii politici ci pare o aspirație pentru oricine. Ai putea spune ca Dăncilă, ocupând funcția de premier (lucru care a dat absolut toate reperele prostiei peste cap) a deschis Cutia Pandorei in lumea politicii românești. Ce ar mai putea să ne mire acum? Cine ne-ar mai putea surprinde, spunând ce anume? Prin urmare, diverși domni și doamne, și-au depus candidatura,i.soeranta că vor convinge, deși cu doar o lună înainte, nu auzise nimeni de ei. Bineînțeles că cei mai mulți vin din sfera politică, de pe vreun loc călduț, unde foarte probabil că se vor întoarce.

Loading...

Rolul de salvator al țării pare să tenteze foarte multă lume, unii bazându-se doar pe faptul că românii au în general o foarte slabă pregătire politica, majoritatea neștiind ce poate și ce nu, să facă un președinte. Ecuația este foarte simplă : când te prezinți în fața unui electorat care nu știe ce atribuții ai, poți promite orice! Și nu se vor feri deloc să promită ca vor scoate până și noroiul din ultimul sat, acesta fiind de fapt rolul primarului, în cele mai multe cazuri.

Nu este ciudat cum pentru orice post, trebuie să ai o anumită experiență, dar pentru a conduce o țară, nu e neapărat? Dacă stai să te gândești bine, poate și tu este un veritabil candidat! Chiar, tu ce faci săptămâna viitoare??

Loading...

2 COMENTARII

  1. Da…nu e o ideie rea sa candidez!… nu ca as fi super inteligenta pentru postul de Prim’ ministru… dar cu siguranta in perioada inconstienta (pe care uneori o am ..daca este necesar) PROMIT SA PUN LA ZID (asa ca pe sotii Ceausescu)… PE TOTI PENALII CARE AU ADUS TARA SI NATIUNEA LA ASA NIVEL!!
    SI CE IMI DORESC DIN SUFLET???… SA NU SE PIARDA NEAMUL ROMANESC!!

  2. Se poate face cate ceva si din sata unui ecran de computer daca esti corect si te intereseaza soarta Romaniei si a romanilor, totul este sa te implici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.