Potrivit Newsweek.ro, Primarul PNL Boc o laudă pe primărița USR Elena Lasconi, după ce s-a întâlnit cu aceasta la primăria din Cluj Napoca. În replică, ea a scris că “Emil Boc este un om pe care îl respect și îl admir în mod deosebit“.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, este de câteva zile într-un turneu prin Ardeal, la primarii care au atras cele mai multe fonduri europene. Miercuri, ea s-a întâlnit cu primarul din Turda, Cristian Matei. Turda este orașul care a atras cele mai multe fonduri pe cap de locuitor.

Ea a scris, după această întâlnire, că Cristian Matei va veni la Câmpulung pentru a o sprijini.

Primarul PNL o laudă pe primărița USR, desi in politica din România este foarte rar întâlnit ca membrul unui partid să laude un membru al altui partid. Indiferent de merite, firește. 

Joi, Elena Lasconi a ajuns la Cluj.

“Am avut plăcerea să o întâlnesc azi pe doamna primar Elena Lasconi și să discutăm diverse probleme și proiecte administrative.

O întâlnire tonică, pozitivă, cu un primar care inspiră oamenii prin viziune, atitudine, modernitate, atașament față de interesul public și pasiune pentru tot ceea ce face și promovează.

În sfârșit, Câmpulung Muscel are viitor!“, a scris Boc, pe Facebook.

În replică, ea a afirmat, tot pe Facebook, că “Emil Boc este un om pe care îl respect și îl admir în mod deosebit“.

“Mulțumesc pentru sprijin, deschidere și ajutorul concret pe care o să-l primim de la primarul Clujului“, a mai declarat Lasconi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.