Luis Lazarus, unul dintre conspiraționiștii care au încercat să-și ridice notorietatea, în pandemie, contestând existența virusului și acuzând planurile Ocultei Mondiale, s-ar fi îmbolnăvit de Covid și acum ar fi internat la spital.

Potrivit Gândul, Lazarus – care până acum le recomanda altora să se trateze de virus acasă, „cu o ciorbiță, o fripturică și o țuică“, s-a prezentat la Spitalul Universitar din București, iar după ce s-a confirmat diagnosticul, a fost internat.

A avut simptome de răceală, și-a făcut testul și s-a internat la Spitalul Universitar

România TV, post la care Luis Lazarus era abonat în studiouri, unde-și expunea pe larg, aproape seară de seară, teoriile conspiraționiste, a confirmat știrea Gândul, adăugând că a fost internat după ce a făcut un test PCR care a confirmat suspiciunea de infectare.

Familia lui Luis Lazarus a refuzat să comenteze informațiile, dar o sursă apropiată conspiraționistului afirmă că acesta a prezentat simptome de răceală. Joi și-a făcut testul și a descoperit că are Covid. N-a stat pe gânduri și s-a internat.

Pe contul său de Facebook, Lazarus n-a mai postat nimic de 4 zile. În ultimele două săptămâni pusese poze de la Slujba de Înviere ținută de un alt conspiraționist, Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, unde Lazarus a fost prezent alături de Diana Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.