Sarah Talbi este o artistă celebră din Belgia, care a demonstrat tuturor că poate face tot ceea ce își dorește, chiar dacă s-a născut fără mâini. Cum reușește aceasta să se ocupe de casă și să crească un copil?

Tânăra are 39 de ani, s-a născut la Bruxelles și este în prezent un artist extrem de apreciat, aceasta având mai bine de patruzeci de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Sarah Talbi a venit pe lume fără mâini, dar acest lucru nu a împiedicat-o să realizeze tot ceea și-a propus și să ducă o viață cât se poate de normală.

Cum poate o femeie să facă orice își dorește, deși nu are mâini

A mers la școală ca oricare alt copil și a absolvit cu succes Institutul de Traducători și Interpreți, la secția engleză-spaniolă. Pentru a se perfecționa, tânăra a petrecut șase luni în Granada, ca membră a programului Eraasmus.

Apoi, în 2008, Sarah Talbi s-a întors în Belgia, țara în care s-a născut. După câteva luni, aceasta a fost contactată de o firmă de recrutare și angajată într-o companie. După doi ai de muncă, tânăra fără mâini a descoperit și a realizat faptul că are o imensă pasiune pentru artă.

Acela a fost momentul în care a decis să se apuce de pictat, folosindu-și picioarele. Fără să aibă cursuri sau pregătire în domeniu, Sarah Talbi a reușit să impresioneze numeroase persoane din întreaga lume cu creațiile sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sarah Talbi (@saritalbi)

Și dincolo de faptul că este artistă și un traducător profesionist, Sarah Talbi este și o mamă extrem de implicată în creșterea fetiței sale, chiar dacă femeia nu are mâini.

Tânăra din Belgia reușește să o îmbrace pe cea mică, să facă ordine și curățenie în casă ,să gătească, să se spele și chiar să ridice copilul. Atunci când timpul îi permite, aceasta merge în vacanță, se relxeaza în natură sau practică sport, ca își mențină silueta.

Dincolo de operele pe care le pictează folosindu-și picioarele, Sarah Talbi are un canal de YouTube acolo unde postează des clipuri video în care se filmează în tot felul de ipostaze.

Aceasta arată tuturor că o astfel de invaliditate nu te obligă să trăiești viața la intensitate mai mică, ci doar te pune în situația de-a te redescoperi și de-a învăța să faci lucrurile folosindu-te de abilitățile pe care le ai, arată cei de la celebsaga.com.

Sute de mii de oameni o urmăresc pe mamă și o admiră pentru ambiția de care dă dovadă, în ciuda faptului că s-a născut fără mâini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.