O badantă româncă din Siena a fost arestată după ce a bătut cu bestialitate cuplul de bătrâni de care avea grijă. Mai mult decât atât, românca a sarit să se bată și cu polițiștii chemați să intervină, potrivit Infostiri.ro

Românca lucra ca îngrijitoare la casa bătrânilor din Siena de aproximativ o lună. Din spusele vecinilor aceasta îi bătea pe cei vârstnici, de care ar fi trebuit să aibă grijă încă din primele zile la noul ei job.

Deși inițial au ignorat țipetele, în cele din urmă vecinii s-au gândit că este momentul să acționeze. Aceștia au sunat la numărul de urgență pentru a relata cele petrecute, mai ales că certurile porniseră din nou și cel mai probabil femeia începuse să-i lovească din nou pe bătrâni.

Când echipajul a sosit la fața locului, badanta româncă era încă în focurile unui scandal astfel că nu a vrut să-i lase pe polițiști să intre în casă. Când a observat că aceștia o ignoră, românca a sărit să-i bată, însă a fost imobilizată rapid. După ce au intrat în casă, agenții au putut vedea cu ochii lor starea proastă în care se găseau cei doi vârstnici italieni. Semnele bătăilor luate de bătrâni erau evidente.

Inițial, românca a fost arestată, iar apoi a fost pusă sub control judiciar. Acum este judecată sub acuzațiile de vătămare corporală agravată dar și violență și vătămarea polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.