ÎPS Teodosie a mers duminică la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei”, în comuna constănțeană Ion Corvin.

Potrivit Digi24.ro, mașina în care se afla a fost oprită și verificată la filtrul de poliție, iar apoi lăsată să treacă mai departe. Întrebat de jurnaliști dacă are vreo declarație la el, ÎPS a răspuns tot cu o întrebare: „Ce declarație să aduc?!” .

Loading...

Instanța a stabilit că pelerinajul la peștera Sfântului Andrei să fie organizat doar cu localnicii din comuna Ion Corvin, din cauza pandemiei.

Arhiepiscopul Tomisului le-a ordonat însă tuturor preoților și călugărilor din Constanța să meargă la mănăstire, la pelerinajul Sfântului Andrei.

Ierarhul Tomisului a anunțat că va săvârși duminică și luni Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța.

Duminică dimineață, în drum spre mănăstire, el a fost oprit de filtrul de poliție, care nu l-a împiedicat însă să-și continue drumul. Întrebat de jurnaliști dacă are declarație, prelatul a răspuns: „Ce declarație să aduc?!”

Jurnalist: – Aveți un mesaj pentru credincioși, Înalt Prea Sfinția Voastră?

ÎPS Teodosie: – Să vină cu inimă bună, să își mângâie sufletul și sper că toate organele de ordine ne vor ajuta să fim în pace și în armonie aici.

Jurnalist: – V-au verificat? Văd că cer documente

ÎPS Teodosie: – Îl am și eu… 

Jurnalist: – V-ați adus și dummeavoastră declarație?

ÎPS Teodosie: – Ce declarație să aduc?!

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a invitat autoritățile statului, inclusiv pe preşedintele Klaus Iohannis, să fie prezente la sărbătoarea religioasă de Sf. Andrei şi la pelerinajul de la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din județul Constanța.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.