Ioana Constantin, politician PMP, a acuzat partidele din coaliţia de guvernare că nu au pus în practică cele mai importante reforme anunţate în campanie, mulţumindu-se doar să dea vina unele pe altele pentru eşecul de până acum.

Totodată, liderul PMP l-a criticat dur pe Dacian Cioloş, copreşedintele USR-PLUS, care declarase recent că “nu simte apetit pentru reforme în Coaliţie”. Constantin a afirmat că fostul premier tehnocrat dă vina acum pe UDMR pentru faptul că nu avem alegeri locale în două tururi, dar îi aminteşte lui Cioloş că tocmai el a fost cel care “a blocat reforma în 2016”.

Cioloş are probleme serioase cu memoria politică. Zice: “Nu simt apetit pentru reforme în Coaliţie”. Lăsaţi, domnule Cioloş, că aveau Dâncu şi PSD un apetit pentru reforme extraordinar în 2016, când aţi guvernat împreună. Zilele trecute dl Cioloş certa UDMR că nu vor două tururi de scrutin, ca şi când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoţii, din programul de guvernare revenirea la două tururi de scrutin”, a scris Ioana Constantin, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Politicianul PMP a afirmat că “a devenit deja convenabil ping – pongul acesta între partidele din coaliţie”.

“Mereu e alt partid de vină, mereu e cineva care se opune şi de ‘dragul coaliţiei’ se amână subiectul şi uite de asta:

– n-au eliminat pensiile speciale în 30 de zile;

– n-am depolitizat nimic;

– n-am revenit la 2 tururi de scrutin.

Şi dacă tot vorbim de reforme: când pleacă din funcţie directoraşul acela numit politic chiar de USR PLUS la CFR? Că domnul Barna e ocupat cu ideea de ‘transbordare a autocarelor cu elicopterul’”, a adăugat aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.