Deja aproape toată lumea interesată de politică, îl știe pe Marian Moroșanu zis “Ceaușescu”. Nu e zi în care acesta să nu se revolte (și pe bună dreptate) contra comuniștilor din PSD. Revoluționar cu acte în regulă, Moroșanu este foarte deranjat de faptul că în ’89 a ieșit în stradă pentru a scăpa de comuniști, dar în aceste zile, după 30 de ani de la revoluție, se vede încă condus de aceștia.

Sub ochii indiferenți ai recaturilor sau “gură cască” Marian este deseori batjocorit de polițiști, singurul ajutor din partea trecătorilor fiind faptul că unii filmează, astfel imaginile pot fi folosite ulterior la aflarea adevărului de către un eventual judecător. Deși protestează aproape zilnic, Marian pare că vorbește cu pereții: nici lumea nu se mobilizează să-l sprijine, nici politicienii nu-și schimbă atitudinea flegmatica cu care ne tratează. Nici poliția nu e mai departe, abuzand adeseori de uniformă, punând la pământ un om absolut inofensiv.

Loading...

Este cazul din această seară, când Moroșanu spunându-i agentului că este nesimțit pentru că l-a bruscat, acesta a început procedura de încătușare foarte violent, strângând cătușele foarte tare. Ce dacă se întâmplă ceva cu Marian, o fi gândit agentul? Scăpăm de unul ce ne face necazuri! Poate așa înțeleg domnii polițiști că trebuie aplicată legea: când o fată neajutorata suna la 112 răspunsul este “nu mai ține linia ocupată” dar când cineva sună pentru a reclama ca o persoană își strigă nemulțumirile, trebuie acționat imediat, nu cumva să-i supere pe cei din PSD.

Una peste alta, ne cam merităm soarta și asta o spune orice om a participat vreodată la un miting. Pentru a spera la o schimbare, e nevoie de toți. Iar noi nu vom fi toți NICIODATĂ. Mai jos, aveți imaginile cu o parte din ceea ce s-a întâmplat astăzi. Indiferența la aceste imagini ne costă scump…

Protestatarul Marian Ceaușescu – ridicat de Poliție din fața sediului PSD cu cătușe la mâini.

Publicată de Epoch Times Romania pe Luni, 9 septembrie 2019

Imagine: captură ecran Epoch Times România

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.