Dumitru Dragomir nu mai este implicat în fotbal, însă afacerile îi duduie. Alături de fiul său, fostul președinte LPF a construit un complex rezidențial de lux.

„Eu sunt un pensionar bucuros, nu neapărat fericit. Şi trăiesc din pensie, mai muncesc la fiul meu, dar muncesc gratis. El face un bloc lângă Herăstrău care e aproape gata şi am muncit zi de zi fără niciun fel de profit”, a declarat Dumitru Dragomir, conform AntenaSport. Conform sursei citate, Dragomir a lucrat la ansamblul rezidențial al familiei, care cuprinde 74 de apartamente, ce vor fi date în folosință în 2021, o investiție de 14 milioane de euro. Prețul per unitate? Nu mai puțin de 500.000 de euro!

Dragomir are 3 pensii cumulate

Candidat pentru Consiliul General al Municipiului București, Dumitru Dragomir este sub atenția publicului în ceea ce privește veniturile personale.

Fost președinte la LPF, Dumitru Dragomir, ajuns la 74 de ani, ar avea o pensie cumulată din 3 surse, de 20.600 de lei, adică aproximativ 4.250 de euro, conform Newsweek. Banii, bineînțeles, sunt plătiți de la stat. Dragomir a declarat în trecut că a avut grijă să contribuie cu sume importante, având salariu mare, pentru a-și asigura bătrânețile.

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, dezvăluie cum a plecat în comunism de la „coada vacii” şi de la „o coajă de pîine şi o eugenie” la perioada în care câştiga şi câte 100.000 de lei la o deplasare în străinătate.

Subiectul „comunism versus capitalism” îl provoacă la fel de tare ca şi o partidă de table sau o polemică „jucată” cu Gigi Becali sau o urmărire de maşini prin centrul Bucureştiului cu Giovanni Becali.

Dumitru Dragomir, acuzații și corupție

Prin 2016, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, primea una din cele mai dure lovituri. În urma unui scandal, care a zguduit fotbalul românesc, Dragomir era acuzat de evaziune fiscală, delapidare și spălare de bani.

Conform datelor de atunci, el trebuia să plătească împreună cu alți doi inculpați din dosar despăgubiri mari. Era vorba de aproximativ 1,3 milioane lei, iar împreună cu LPF mai mult de 12 milioane lei.

Dumitru Dragomir a mai fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, într-un alt dosar în care este acuzat că a primit peste 3 milioane euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Potrivit deciziei instanţei, Dumitru Dragomir a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi complicitate la spălarea banilor.

Ca printr-un miracol, omul e liber și prejudiciile s-au „evaporat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.