O femeie de 27 de ani din Buzău a fost internată la psihiatrie pentru a se vedea dacă avea discernământ când și-a omorât din bătaie copilul de 3 ani, după care l-a mușcat încercând să-l facă să-și revină.

Incidentul a avut loc pe 1 februarie în orașul Pogoanele, unde un băiețel de 3 ani a murit după ce a fost lovit de mai multe ori în cap, apoi mușcat pe tot corpul, scrie Opinia de Buzău.

Principala suspectă este mama copilului, o tânără de 27 de ani, care într-un moment de furie și-a bătut cu bestialitate băiețelul, până l-a lăsat fără suflare.

Medicii de pe ambulanța chemată la fața locului au încercat mai bine de o oră să-l resusciteze pe micuțul aflat în stop cardio-respirator, dar în cele din urmă au trebuit să declare decesul.

Inițial, s-a crezut că băiatul ar fi fost lovit de frații lui, un băiat de 4 ani și o fată de 11 ani, dar adevărul a ieșit la iveală după ce sora copilului a aflat că băiețelul a murit.

Mama avea depresie din cauza scandalurilor cu concubinul

Ea le-a spus oamenilor legii că mama lor l-a bătut pe băiat, fapt recunoscut în cele din urmă și de femeie, care le-a dezvăluit anchetatorilor că l-a mușcat pe copil pentru a-l face să-și revină, după ce a văzut că nu mai mișcă în urma loviturilor pe care i le-a aplicat.

Cei trei copii au tați diferiți, iar concubinul femeii accepta cu greu situația, de aici rezultând scandaluri și o stare continuă de tensiune în casă, care au provocat tinerei mame o stare de depresie, presărată cu violențe exercitate periodic asupra propriilor copii.

Tânăra nu a fost arestată, fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.