Salvator şi monstru. Apucăturile bolnave au trimis în arest un paramedic SMURD din Constanţa. Bărbatul este acuzat că pipăia fetiţele care veneau să se joace cu fiica lui vitregă.

Anchetatorii s-au îngrozit când au văzut ce mesaje obscene le-a trimis copilelor, pe telefon. Şi se gândesc dacă nu cumva, în trecut, cel care poza în familist şi profesionist desăvărşit să nu fi făcut şi alte victime.

Plutonier adjutant Adrian Strătilă. El este salvatorul SMURD acuzat de apucături bolnave. Victime i-ar fi căzut două copile de 8 şi 10 ani. Fetiţele erau prietene cu fiica lui vitregă şi veneau să se joace împreună. Atunci, bărbatul le-ar fi pipăit sub pretextul că le face masaj. Şi nu s-a oprit aici cu jocurile erotice. Le-a trimis mesaje obscene copilelor, pe telefon, potrivit Observatornews.ro. 

Fetele s-au confesat prietenei lor, iar aceasta şi-a anunţat mama. Femeia şi-a dat soţul pe mâna poliţiei.

În faţa tuturor, Adrian Strătilă poza în soţ iubitor şi tată exemplar pentru fiica vitregă. Până şi fostul socru are doar cuvinte de laudă despre el.

Fostul socru: ”Era un băiat foarte cuminte, nu fuma, nu bea”.

Vecină: ”Aoleu, îmi tremură carnea pe mine. Avea doi băieţi şi s-a căsătorit cu alta. Doamne, se vedea un băiat aşa cumsecade”.

O imagine construită cu grijă şi discreţie. Salvatorul lucrează de 14 ani la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Era şef de departament, şofer pe ambulanţă şi şofer pe autospeciala de incendiu. Ultima dată, a fost testat psihologic anul trecut.

Colegii de la SMURD Constanţa au doar cuvinte de laudă la adresa lui

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”Colegii pompierului spun că nu se aşteptau în niciun caz la o asemenea problemă. În plus, în ultimele trei săptămâni de zile, bărbatul a fost în concediu”.

Coleg de serviciu: ”Un om foarte normal, nu atrăgea atenţia în niciun fel. Profesional vorbind, n-am avut ce să-i reproşez”.

Adrian Strătilă a fost arestat pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală

Singura ciudăţenie era faptul că stătea mai mult retras şi petrecea mult timp pe telefon.

Anamaria Stoica, ISU Constanţa: ”S-a luat, încă de când am aflat de acest incident, măsura suspendării raporturilor de activitate pe o perioadă de 30 de zile”.

Paramedicul a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de agresiune sexuală, dar şi că a racolat minori în scopuri sexuale. Parchetul Militar investighează dacă salvatorul, transformat în abuzator, a mai făcut şi alte victime, în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.