Bugetul.ro: Ordin pe grupurile de WhatsApp ale polițiștilor, după introducerea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă: ‘Rog să avem rezultate. Luni facem analiza’!

Vineri, în contextul reintroducerii obligativității purtării măștii de protecție pe stradă, Bugetul.ro a scris că polițiștii nu sunt de acord cu „vânarea nemascaților”.  

Bogdan Bănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, a precizat, pentru Bugetul.ro, că refuză să creadă că „vânarea nemascaților” va redeveni principala activitate a polițiștilor. 

Mai mult, Bogdan Bănică a afăcut apel la polițiștii din stradă, ca, în cazul în care sunt forțați să amendeze populația de mai-marii Poliției Române, prin impunerea vreunui plan de amenzi, să nu se conformeze. Cum crezi că vor proceda aceștia??

Reprezentantul SNPR DECUS le cere acestora să-i aducă la cunoștință aceste cazuri, în cazul în care vor exista. De asemenea, și redacția Bugetul.ro îi asigură pe polițiștii de întreaga susținere”.

Citește mai multe pe Bugetul.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.