Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, miercuri dimineaţa, de către un coleg, îngrijorat că acesta nu dă niciun semn de viaţă.

Dănuţ B. se afla în pat, îmbrăcat doar cu tricou şi lenjerie intimă. Descoperirea a fost făcută într-o zonă a unui poligon industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, Spania, la 9:30.

Găsit mort în cabina sa

Locul unde a fost găsit este cunoscut ca fiind folosit de transportatori pentru a opri să se odihnească înainte de a pleca din nou în cursă. Potrivit stiridiaspora, Dănuț se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte să se odihnească.

Din primele cercetări, nu existau semne de violenţă, urme de luptă sau că ar fi forţat cineva intrarea în cabină. O autopsie, ce va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală din Valencia, va clarifica cauza exactă a morții.

Acum poliția judiciară a Gărzii Civile din Riba-roja investighează pentru a afla ce sa întâmplat. Compania de transport susține că Dănuţ, rezident în România, dar care stătea în oraşul Alaquas, ar fi trebuit să se afle în acea noapte în La Junquera. Una dintre ipotezele abordate este că el s-a abătut de la traseu din cauza unor fapte care nu au legătură cu munca sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.