Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea Denisei Rifai, de la Kanal D, ce pensie i-a rămas, după tăierile din pensia specială. El și munți alții ca el, îndrăznesc să se plângă de traiul avut, deși au încasări de sute de milioane în conturi, lunar. 

„Un pic peste 120 de milioane de lei, mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, «La Boschetărie», așa-i zice restaurantului, și mănânc gratis.

Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Conform sursei citate, Dragomir a lucrat la ansamblul rezidențial al familiei, care cuprinde 74 de apartamente, ce vor fi date în folosință în 2021, o investiție de 14 milioane de euro. Prețul per unitate? Nu mai puțin de 500.000 de euro!

Dragomir despre Becali: „Are un miliard de euro”

„Gigi Becali este un tip foarte deștept, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun. Are bani mulți. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dragomir la Pro X.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.