Presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, iar i-au zburat, marti, mai multe bancnote din buzunarul de la piept al sacoului. Ciolacu era in Parlament si umbla in buzunar dupa cartela de vot.

Lui Ciolacu i-au zburat din buzunar mai multe bancnote de 200 de lei, conform imaginilor difuzate de Antena 3.

Un incident similar a avut loc in luna martie, cand Ciolacu a sustinut o conferinta de presa afisand mai multe bancnote care ii ieseau din buzunarul de la piept.

Ciolacu, a afirmat, in urma cu o saptamana, ca a primit foarte multe portofele de la prieteni, dupa momentul in care i-au iesit banii din sacou intr-o conferinta de presa. Ciolacu afirma ca nu are niciodata mai mult de 200 – 300 de lei cash la el, iar in rest achita cu cardul.

Marcel Ciolacu a vorbit, marti seara, la Kanal D, despre momentul in care i-au iesit banii din sacou intr-o conferinta de presa.

Liderul PSD a precizat ca 500 de lei au iesit din haina, 800 de lei fiind intreaga suma pe care o avea de platit pntru niste produse de ingrjire stomatologica.

”Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se intimpla sa am mai mult de 200 – 300 de lei in buzunar, in rest achit cu cardul”, a declarat Ciolacu.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.