Primarul din Ștefăneștii de Jos a fost reținut de procurorii DIICOT, acuzat de trafic de minori, viol, loviri și alte violențe după ce ar fi profitat de o copilă în vârstă de 13 ani, care a și născut un copil în în urma relațiilor abuzive.

Potrivit Barikada.ro, Primarul a mai fost reținut pentru act sexual cu o minoră, anul trecut. Ionel Ștefan Robert a fost reținut vineri pentru a doua oară, într-o acțiune a polițiștilor din Sectorul 2 al Capitalei în colaborare cu cei din județul Ilfov, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Este acuzat că împreună cu alți indivizi au traficat si exploatat sexual în mod constant o copilă în vârstă de 13 ani. Aceste fapte s-ar fi petrecut timp de un an între 2017 și 2018, iar fata a dat naștere un copil la sfârșitul anului 2018, tatăl fiind unul dintre inculpații din acest dosar.

Victima, violată de primar pe când însărcinată

În urma investigațiilor făcute, polițiștii au descoperit faptul că primarul ar fi abuzat-o sexual pe copilă când aceasta era însărcinată în luna a 4-a. Primarul ar fi întreținut relații sexuale cu fata și la o bază piscicolă pe care o deține în localitatea Creața.

În anii care s-au scurs de la comiterea acestor fapte, victima și familia ei ar fi fost amenințe și li s-au oferit bani în schimbul tăcerii și chiar inducerii în eroare a anchetatorilor.

Acum, primarul și alți 4 inculpati vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ionel Ștefan Robert, baronul din moșia căruia a răsărit un oraș – Cosmpolis

Ionel Robert Ștefan este primar din 2016, când l-a învins pe fostul edil, Anghel Rababoc, anchetat pentru un tun imobiliar. Mai exact, un schimb de terenuri dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării. Becali a cedat un teren de 10 hectare în Ştefăneştii de Jos pentru o suprafaţă similară în Voluntari. Iar ultimele alegeri s-au lăsat cu bătaie.

Actualul edil a fost acuzat că a lovit un bărbat în secţia de votare și are o situație materială cel puțin remarcabilă. Două case, cinci maşini şi o listă nesfârşită de terenuri. 12 doar în Ştefăneştii de Jos, 16 în Dascălu, o comună vecină, 3 în Gruiu şi alte 7 în judeţul Braşov. Plus bijuterii de 5.000 de euro şi ceasuri Rolex şi Cartier, de mii de euro.

Comuna de lângă Bucureşti, Ştefăneştii de Jos, este o mină de aur pentru cine ştie să se descurce. Un grup de dezvoltatori turci a ridicat un mic oraş în zonă – celebrul cartier rezidențial Cosmopolis – iar cei care au avut terenuri de vânzare au câştigat serios de pe urma lor.

Alţii s-au îmbogăţit pe seama exproprierilor. Prin Ştefăneştii de Jos trece Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Iar viitoarea Autostrada de Centură va trece tot prin Ştefăneştii de Jos. Aşa că se vor da despăgubiri de 8,5 milioane de lei, adică 1,7 milioane de euro, celor care îşi vor da terenurile. Fericit câştigător la loteria exproprierilor e şi actualul primar. Va primi 106.000 lei pentru cele două loturi pe care le deţine pe traseul viitoarei autostrăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.