Potrivit observatornews.ro, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, participă, duminică, la Marşul Normalităţii din Bucureşti.

Afaceristul a precizat că a decis să participe la acest eveniment pentru a combate Bucharest Pride, eveniment care a avut loc sâmbătă în Capitală şi care a fost pus la cale de reprezentanţi ai organizaţiei ACCEPT, organizaţie cunoscută pentru apărarea drepturilor persoanelor LGBT.

Gigi Becali a decis să participe la Marşul Normalităţii deşi s-a operat de curând la braţ, astfel că afaceristul a mers duminică în centrul Capitalei având braţul imobilizat.

Asta nu l-a împiedicat pe afacerist să recurgă la câteva gesturi cel puţin controversate. Printre altele, Gigi Becali a decis să stropească cu agheasmă zonă unde sâmbătă s-a desfăşurat Bucharest Pride.

Gigi Becali a subliniat că acest demers nu vizează simpatizanții LGTBQ, ci păcatele lor, iar după această „curăţare” a traseului pe care au mărșăluit adepții gay, zona va fi ferită de accidente sau alte probleme.

Gigi Becali a ieșit în stradă alături de preoți, călugări și măicuțe. Omul de afaceri a sunat adunarea pe Dealul Patriarhiei și va participa la proteste chiar dacă a suferit o operație complicată.

În plus, Gigi Becali a decis să combată întrebările incomode ale reporterilor de la faţa locului cu cântece religioase pe care le-a interpretat personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.